За нас

Добре дошли в TuyaBG.com!

Ние сме вашата врата към интелигентния дом на бъдещето. Нашият магазин предлага широка гама от умни устройства и решения, които ви помагат да превърнете обикновения си дом в уменo и сигуренo пространство.

С TuyaBG.com можете да откриете всичко, от умни осветителни системи и терморегулатори до камери за видеонаблюдение, умни брави, и още много. Работим само с водещи производители и доставчици на умни устройства, за да ви предложим иновативни и надеждни продукти, които да отговарят на вашия начин на живот и предпочитания.

Нашата цел е да ви предоставим не само продукти, но и решения и възможности за автоматизация на вашия дом. С помощта на умните устройства, които предлагаме, вие можете да управлявате осветлението, климатикът, сигурността и други аспекти на вашия дом отдалечено чрез смартфон или гласово управление.

Благодарим ви, че избрахте TuyaBG.com за ваш партньор във вашия път към интелигентния дом. Очакваме с нетърпение да ви помогнем да направите вашето жилище по-удобно, по-сигурно и по-интелигентно!

С уважение,

Екипът на TuyaBG.com

На линия сме 24/7

Ние сме на линия постоянно за ваше удобство. Можете да задавате всякакви въпроси. Не се колебайте!

Високо качество на продуктите

Нашите продукти са направени от високо качествена пластмаса. Някои са произведени от пластмасова сплав която също много устойчива. Можете да бъдете сигурни в топ качеството на продуктите ни.

Бърза доставка

Стараем се всяка стока да бъде обработена и изпратена възможно най- бързо.

Обслужване на клиенти

Не се колебайте да ни пишете. Ако имате въпроси ни сме насреща

Над 14913 доволни клиента

Към всеки клиент ние обръщаме специално внимание за да бъде удовлетворен напълно спрямо изискванията си.

0